Previous
Next

Oplate Šitum d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju,
najam i servis novih i polovnih građevinskih oplata.


Povijest tvrtke

U malom mjestu u zapadnom dijelu Imotske krajine više od 2 desetljeća u obiteljskoj radinosti nastala je mala firma koja se u svojim početcima bavila prodajom polovnih oplata.

Napornim radim, prvenstveno moga oca, pa brata i mene sama prodaja polovnih oplata nije više zadovoljavala naše interese pa smo došli na  ideju da i sami proizvodimo i servisiramo oplate.

Danas u ponudi imamo aluminijske  čelične oplate, razne vrste podupirača i nosača, te ostale građevinske opreme.

Imamo diljem svijeta zadovoljne kupace koji nam se konstantno vraćaju.

Naša proizvodnja je smještena uz samu državnu cestu Sinj-Imotski, od Splita udaljena 57 km, a od Imotskog 27 km. Danas imamo otvorenu poslovnicu u glavnom gradu Zagrebu te i u  Splitu.

Ponosan sam na činjenicu da sam uspio djelotvorno prenijeti  svoje dugogodišnje iskustvo na radu u Njemačkoj te ga spojiti sa hrvatskom kreativnošću u organizaciji rada.

Dokazao sam sebi kako se i u surovom dalmatinskom kršu može napraviti nešto od životne važnosti za ovo područje posebne državne skrbi.

Po naravi sam nezaustavljiv kada se pokrenem , pa imam još planova za realizirati.

 

IMG_2602

Zašto Oplate Šitum?

Misija

Jedini smo proizvođači oplata u Hrvatskoj koji pratimo svjetske trendove te u skladu s njima razvijamo nove proizvode.

Kupcima nudimo kvalitetan, moderno opremljen i ekonomski standardiziran proizvod kako bi zadovoljili njihove potrebe, te dobili zadovoljstvo klijenata pružajući im najkvalitetnija rješenja za njihove razvojne projekte.

Vizija

Ostati vodeća kompanija u Hrvatskoj i regiji te osvojiti nova tržišta u EU u proizvodnji i distribuciji vrhunskih oplata provjerene kvalitete sa standardom izvrsnosti.

Dizajn_bez_naslova__54_-removebg-preview

Vrijednosti

Zastupnici smo za oplatne ploče u Hrvatskoj:

22 Kaufmann K1 ploče

Saznaj najnovije ponude i proizvode

Scroll to Top